03/235.75.28
Waarom
Garage Es
kiezen?

Onderhoud

Bekwame vakmensen, uitgeruste werkplaats

Een goede service gaat samen met bekwame vakmensen en een goed uitgeruste werkplaats. Bij Opel Garage Es te Borgerhout (Antwerpen) hebben de mecaniciens een goede opleiding genoten. Dirk en Ilian zijn reeds vele jaren in dienst bij Opel Garage Es te Borgerhout (Antwerpen). Zij beschikken over modern gereedschap en goede uitleesapparatuur om aan uw Opel te werken en diagnose te stellen. Ook aan de meest recente modellen zoals de Adam, Astra, Insignia, Mokka, Crossland, Grandland, Cascada en Karl. De mecaniciens gaan regelmatig op cursus om zich bij te scholen. Het uurloon Bij Opel Garage Es bedraagt 62 euro + BTW.

Niet-originele onderdelen drukken de prijs

Omdat Garage Es te Borgerhout (Antwerpen) onafhankelijk werkt, kan U opteren om bij herstellingen en onderhoud occasie onderdelen of niet originele onderdelen te laten monteren. Deze zijn goedkoper en van goede kwaliteit, uiteraard kan U ook kiezen voor originele onderdelen.

Onderhoud en herstellingen aan andere merken

Voor herstellingen en onderhoud van andere merken dan Opel kunt U ook bij Garage Es te Borgerhout (Antwerpen) terecht. Voor info : 03 235 75 28.

Vervangwagen

Heeft U tijdens het onderhoud van of de herstelling aan uw wagen een vervangwagen nodig? Garage Es te Borgerhout (Antwerpen) biedt een huurwagen tegen een gunstig tarief aan.

Carrosserieherstellingen

Schade aan het koetswerk van uw wagen? Garage Es te Borgerhout (Antwerpen) voert alle herstellingen aan de carrosserie van uw wagen uit.

Technische controle

Uw wagen moet periodiek naar de technische controle. Garage Es te Borgerhout (Antwerpen) zorgt ervoor dat hij de keuring probleemloos doorstaat. Wenst U zelf niet naar de technische controle te gaan? Garage Es gaat met uw wagen naar de keuring.